HSELife certificaat

Voor personen met geldige HSELife certificaten geldt het volgende:

  • HSELife certificaten zijn geldig tot de verloopdatum en kunnen, indien daar om gevraagd wordt, ook worden getoond als ‘bewijs’, bijvoorbeeld aan een olie & gas operator waar u voor gaat werken, op Den Helder Airport als u offshore gaat werken, of bij de poort van een onshore olie & gas locatie.
  • Naast deze HSELife certificaten, gelden ook de registraties van HSELife trainingen in Personal Safety Logbooks (veiligheidspaspoorten) tot de verloopdatum als bewijs. Indien u deze registraties niet in uw PSL hebt staan, kunt u deze alsnog (laten) registreren middels een stempel in uw PSL door een bij NOGEPA aangesloten olie & gas operator.
  • Voor offshore gebruikers: Ook een eerder gemaakte registratie in Vantage is (tot de geldigheidsdatum) een geldig bewijs.

Zodra één of meer van uw HSELife certificaten verloopt, geldt het volgende:

  • Indien u voor TAQA of ONE-Dyas werkt, dient u gebruik te blijven maken van het trainingsaanbod op HSELife
  • Indien u voor één van de overige olie- en gasoperators werkt: Na verloop van één of meer van uw certificaten kunt u de Onshore inductie, Offshore inductie, Permit-to-work en/of Kwik E-learnings volgen via de link op dit platform (https://hse.nogepa.nl). U kunt zich hier (gratis) registreren als gebruiker. De overige E-learnings die op HSELife werden aangeboden, worden niet meer via het nieuwe platform aangeboden.